Autoteippaukset Tampereella ja muualla Suomessa meiltä

Ota yhteyttä
Koriste.

Mainosteko Tampereelta suunnittelee ja toteuttaa autoteippaukset sinne, missä niitä tarvitaan. Meiltä saat vaikka pienen logon auton ikkunaan – tai koko auton ulkopinta-alan peittävät näyttävät teippaukset. Hoidamme autoteippaukset joustavasti ja yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla Tampereella, Pirkanmaalla ja valtakunnallisesti.

Auton pellit käyttöön mainostilana!

Autoteippaus on yrityksesi liikkuva mainos. Autoteippauksen avulla mainos kulkee sinun tai yhteistyökumppanisi mukana laajallekin alueelle. Onnistunut autoteippaus rakentaa yrityksesi brändiä kustannustehokkaalla tavalla. Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten saamme valjastettua autoteippaukset yrityksesi tarpeisiin!

Lue myös opasteista ja kilvistä

Saat meiltä autoteippaukset ideasta asennukseen!

Toteutamme pitkällä kokemuksella kaikenlaiset ajoneuvojen teippaukset pienestä ikkunaan kiinnitettävästä logosta tai puskuritarrasta aina koko auton yliteippaukseen – ja kaikkea siltä väliltä.

Riittää, että sinulla on alustava idea siitä, mitä toivot. Suunnittelemme autoteippauksen yhdessä kanssasi. Taidokkaasti toteutetulla suunnittelulla saamme aikaiseksi teippauksen, joka erottuu muista tiellä liikkuvista ajoneuvoista. Käytössämme on yleisimpien autojen mittapiirrokset, joita voidaan käyttää suunnittelun pohjana.

Materiaalit ja toteutus tarpeidesi mukaan

Valitsemme juuri tarpeeseen sopivan materiaalin ja toteutuksen. Autoteippaus voidaan toteuttaa käyttötarkoituksesta riippuen monella tavalla: Kampanjateippauksissa käytetään usein edullisia ja helposti irrotettavia teippimateriaaleja. Pitkäaikaisissa mainosteippauksissa käytetään useimmiten muotoon leikattuja autoteippejä. Koko auton yliteippauksissa käytetään ilmakanavoitua valukalvoa, joka muotoutuu auton muotoihin.

Materiaalivalinnat seuraavat toteutukseen liittyvistä tarpeista. Materiaalit antavat mahdollisuuden lukuisien erilaisten värisävyjen, kuvien ja muotojen toteuttamiseen. Esimerkiksi valmiiden värisävyjen lisäksi on usein mahdollista toteuttaa haluttuja omia värisävyjä tulostamalla.

Asennus kuuluu palveluumme

Palveluumme kuuluu myös itse teippien valmistaminen ja paikalleen asentaminen. Voit toki ostaa meiltä myös pelkät tarrat ja teipit!

Soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään liikkeessämme Tampereella, niin saat tarvitsemasi autoteippaukset!

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.