Herätä huomio – banderollit Tampereen Mainosteolta

Ota yhteyttä
Koriste.

Haluatko herättää huomiota näyttävällä banderollilla? Me autamme. Suunnittelemme ja toteutamme kanssasi erikokoiset banderollit niin sisälle kuin ulos kokemuksella ja ammattitaidolla.

Banderollit ovat edullinen keino mainostaa

Banderolli on edullinen keino viestiä tien varsilla, julkisivuilla, liiketiloissa ja tapahtumissa. Sisäkäytössä banderolli soveltuu esimerkiksi näyteikkunaan, taustaseinäksi, messukäyttöön, tai sisustukseen. Banderollit ovat tehokas vaihtoehto, kun viestin halutaan näkyvän kauas. Banderolli voi olla muutaman neliön tai satojen neliöiden kokoinen.

Banderollien kiinnitys ja kuljetus on vaivatonta. Niiden kulmissa ja sivuissa on purjerenkaat, joista ne voi kiinnittää eri tavoin liki kohteeseen kuin kohteeseen. Ne sopivat erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Yritykset käyttävät banderolleja esimerkiksi messuilla ja muissa tapahtumissa, sillä ne on helppo kiinnittää, irrottaa ja kuljettaa kokoon taitettuna tai rullattuna. Banderollit ovat myös hyvä vaihtoehto tilapäiseen viestintään esimerkiksi kampanjoiden aikana. Kookas banderolli on helppo ja nopea ripustaa pihaan, tien varteen tai seinään – ja hyvin helppo myös ottaa pois kampanjan päätyttyä.

Tutustu myös roll up -telineisiin

Me suunnittelemme ja toteutamme banderollisi!

Suunnittelemme ja toteutamme eri kokoiset banderollit sisälle ja ulos yli kolmen vuosikymmen käytännön kokemuksella. Banderollissa voi olla sekä tekstiä, kuvia että logoja. Voit tulla meille painovalmiin materiaalin kanssa tai suunnitella banderollin ulkoasun yhdessä kanssamme.

Valitsemme banderollin materiaalin yhdessä kanssasi sen käyttötarkoituksen mukaan. Banderolleja voidaan tulostaa ja painaa esimerkiksi kankaalle tai verkkovinyylille.

Toimitamme banderollien mukana aina kiinnitysnauhat. Valitsemme ripustustarvikkeet yhdessä kanssasi käyttötarpeen mukaan. Halutessasi saat mainoskankaat myös rullatavarana, jotta saat esimerkiksi aidattua tapahtuma-alueita.

Ota yhteyttä Tampereen liikkeeseemme ja kysy lisää banderolleista!

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.