Kevyet ja helpot roll up -telineet – Mainosteko Tampereella palvelee

Ota yhteyttä
Koriste.

Tampereen liikkeemme valikoimiin kuuluvat myös roll up -telineet eli kannettavat ja rullattavat banneritelineet. Toteutamme eri kokoiset ja laadukkaat roll upit joustavasti ja vuosikymmenten kokemuksella.

Roll up kulkee helposti mukana

Roll up -teline on nimensä mukaisesti kokoon rullattava banneriteline. Roll up -telineet on suunniteltu toistuvaan käyttöön erilaisissa ympäristöissä. Roll upin avulla herätät huomion esimerkiksi tapahtumissa, messuilla, kokouksissa, konferensseissa tai hyväntekeväisyystilaisuuksissa.

Kuljetuslaukun avulla kuljetat roll up -telinettä helposti mukanasi tilaisuudesta toiseen. Teline on helppo pystyttää ja koota itse, ilman apujoukkoja. Roll up -pakettiin sisältyy heti valmis ja käyttöön otettava banneri, nopeasti koottava runko ja kantokassi. Roll up -telineet ovat edullinen ja helppo keino saada näkyvyyttä esimerkiksi yritykselle tai yhteisölle.

Suunnittelemme myös messuosastot

Kerro sinä ideasi, me toteutamme!

Saat meiltä suunnitteluapua ja toteutuksen roll up -telineellesi. Kerro ideasi, niin me autamme tekemään sen todeksi. Roll up -telineitä on saatavilla eri kokoisia ja erilaisilla telinevaihtoehdoilla. Meiltä saat sekä laadukkaasti painetut bannerit roll up -telineeseen että sopivat jalustat ja kätevät mekanismit – kantokasseja unohtamatta. Katsomme yhdessä sinun tarpeisiisi ja kukkarollesi sopivan kokonaisuuden.

Sekä roll up -teline että siihen tuleva banneri tai vuota voidaan valmistaa monista eri materiaaleista. Materiaalivalinnoilla voi vaikuttaa tuotteen hintaan ja kestävyyteen.

Roll up -telineen bannerissa on usein tekstiä, kuvia ja logo tai logoja. Voit tulla meille painovalmiin materiaalin kanssa tai pyytää meiltä apua roll upin suunnitteluun. Löydämme varmasti yhdessä sinua miellyttävän ratkaisun.

Ota yhteyttä Tampereen liikkeeseemme ja kysy lisää roll up -telineistä!

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.