Tampereen Mainosteko – vaikuttavat kuvatulosteet meiltä!

Ota yhteyttä
Koriste.

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, todetaan. Mainosteko auttaa sinua pysäyttämään asiakkaasi. Suunnittelemme ja toteutamme kanssasi vaikuttavat kuvatulosteet vuosikymmenten kokemuksella, virkeä pilke silmäkulmassa.

Kuvatulosteet herättävät huomion

Kuvatulosteilla voidaan herättää ihmisten huomio, puhutella ja vaikuttaa. Tulosteita voidaan käyttää erilaisissa kohteissa aina suurista mainostauluista ja seinäpinta-aloista pienempiin näyttelytauluihin ja julisteisiin.

Suurkuvatuloste kertoo suuren tarinan, näyttävästi. Suurkuvatuloste on markkinointiväline, jolla saadaan helposti lisää näkyvyyttä. Tapettitulosteilla puolestaan saadaan aikaan näyttävän näköisiä seiniä, jotka luovat tunnelmaa ja tuovat esiin persoonallista ilmettä. Pienemmät tulosteet, kuten julisteet, tuovat vaivattomasti uutta ilmettä sisustukseen.

Tutustu myös banderolleihin

Kuvatulosteet meiltä ammattitaidolla!

Suunnittelemme ja toteutamme nopeasti ja edullisesti erilaiset suurkuvatulosteet yritysten, yhdistysten ja kotien tarpeisiin. Meiltä saat korkealaatuiset tulosteet tarvitsemissasi mitoissa ja haluamallesi materiaalille painettuna – oli kyseessä sitten paperi- tai kangastuloste tai tarra. Yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksemme avulla löydämme juuri sinulle sopivat ratkaisut.

Kuvatulosteet voidaan valmistaa lukuisista eri materiaaleista. Valitsemme materiaalin yhdessä käyttökohteen mukaan. Pinnan valitsemme sen mukaan, sijoitetaanko tuloste sisälle vai ulos ja kuinka kauan sen toivotaan kestävän käyttöä. Painamme sekä koville että taipuisille materiaaleille, sisä- ja ulkokäyttöön. Painamme esimerkiksi paperille, kankaalle ja pahville. Kaikkiin tuotteisiin on saatavilla monipuoliset ripustukset.

Pystymme toteuttamaan hyvin monen kokoisia tulosteita. Älä epäröi kysyä tarjousta tarvitsemastasi tulosteesta meiltä! Teemme kotitalouksille esimerkiksi tapetit, sisustuslevyt ja canvas-taulut. Yritykset, urheiluseurat ja muut yhteisöt saavat meiltä kookkaatkin julisteet ja esimerkiksi roll uppien kuvavuodat ja muut haluamansa mainosmateriaalit.

Tarvitsetko tekijää kuvatulosteellesi? Ota meihin yhteyttä tai käy Tampereen liikkeessämme tutustumassa kuvatuloste-esimerkkeihin!

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.