Ikkunateippaukset tarpeidesi mukaan hoitaa Mainosteko Tampereelta

Ota yhteyttä
Koriste.

Mainosteko Tampereelta tekee ikkunateippaukset tarpeidesi mukaan. Suunnittelemme ja toteutamme ammattimaisesti ja pitkällä kokemuksella niin pienet kuin suuretkin ikkunateippaukset, sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

Ikkunoiden mainospinta-ala hyötykäyttöön!

Onko yritykselläsi ikkunapintaa, joka on käyttämättä? Ota se nyt käyttöön maksuttomana mainostilana! Tilaa meiltä ikkunateippaukset! Onnistunut ikkunateippaus rakentaa yrityksesi brändiä ja auttaa erottumaan harmaasta katukuvasta ja muiden yritysten joukosta. Ikkunateippaus houkuttelee asiakkaita ottamaan yhteyttä. Toisinaan se saattaa myös auttaa eksynyttä asiakasta löytämään perille asti.

Ikkunateippaukset näkyvät kauas ja kestävät pitkään – ilman suuria kustannuksia, joita mainostilaostot yleensä aiheuttavat. Toisaalta ikkunateippaus mahdollistaa myös sisätilan suojaamisen auringolta tai ohikulkijoiden ylimääräisiltä katseilta. Toteutusvaihtoehtoja on monenlaisia, päätetään se yhdessä tarpeidesi mukaan.

Tutustu myös autoteippauksiin

Saat meiltä ikkunateippaukset aina suunnittelusta paikalleen liimaamiseen!

Mainosteko on kokenut ikkunateippausten tekijä. Kartoitamme toiveesi ja suunnittelemme sopivan teippausratkaisun yhdessä kanssasi. Teemme ikkunateippauksia niin kampanjaluonteisiin kuin pitkäikäisiinkin tarpeisiin. Tarrat voi siis irrottaa tarvittaessa kampanjan päätyttyä tai tarpeen muuttuessa.

Voimme käyttää teippausten pohjana olemassa olevia logoja, valokuvia ja muuta materiaalia – tai suunnittelemme ne alusta loppuun itse. Ikkunateippausten materiaalit valitsemme tarpeitasi silmällä pitäen. Ikkunateippauksella voidaan esimerkiksi haluttaessa estää näkyvyys yrityksen sisätiloihin tai vähentää auringon paistetta lasin läpi. Toisaalta teippauksessa voidaan käyttää luonnonvalon läpi päästäviä materiaaleja. Käytämme töissämme Suomen sääolosuhteita kestäviä materiaaleja.

Tulemme mielellämme paikan päälle ideoimaan ikkunateippaukset kanssasi ja mittaamaan ikkunat. Palveluumme kuuluu tietenkin myös valmistamiemme ikkunateippien asentaminen paikalleen. Varmistamme, että sääolosuhteet  ovat sopivat tarrojen asentamiselle. Talvisin varmistamme tarran liimautumisen välineillämme. Saat aina tyytyväisyystakuun töillemme. Ota yhteyttä Tampereen liikkeeseemme ja pyydä tarjous ikkunanteippauksesta!

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.