Messuosastot ja tapahtumasomistukset – Tampereen Mainosteolta kokonaisvaltainen toteutus

Ota yhteyttä
Koriste.

Tampereen Mainosteko toteuttaa messuosastot suunnitelmasta valmiiseen messurakennelmaan – somisteineen päivineen. Teemme myös tapahtumasomistukset. Meiltä voit tilata messuosaston tai somistuksen tai jopa valmiin palvelukokonaisuuden.

Messuosastot tekevät yrityksesi näkyväksi sidosryhmille

Messuosastoilla teet yrityksesi näkyväksi tärkeimmille sidosryhmillesi juuri sinulle oikeissa tilanteissa. Hyvin suunniteltu ja toteutettu messuosasto jättää hyvän vaikutelman ja auttaa brändisi rakentamista.

Messuosastoilla asiakkaan kokemukseen vaikuttavat paitsi rakenteet myös loppuun asti viimeistelty ulkoasu. Hoidamme välivarastoinnin sekä rakenteiden huollon mielellämme asiakkaan puolesta. Huolehdimme kaikesta viimeisiin yksityiskohtiin saakka.

Tarjoamme myös valomainoksia

Meiltä kaikki kokonaisista messuosastoista somistuksiin

Suunnittelemme ja toteutamme perinteiset messuseinät ja -osastot sekä rohkeasti erilaiset messuosastot ja tilaratkaisut.

Huolehdimme siitä, että messuosastosi tukee yrityksesi brändiä ja että se on toteutettu laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Toteutamme messuosastosi suunnittelusta kokonaisvaltaiseen asennukseen ja viimeistelyyn. Voit olla varma siitä, että kaikki messuosastoon liittyvä on hoidettu toivomallasi tavalla, ilman että sinun on valvottava itse jokaista vaihetta.

Toimitamme messurakenteet, messuosaston mainostulosteet sekä messukalusteet ja muut tarvittavat somisteet. Palveluvalikoimaamme kuuluvat messuosastojen suunnittelu- ja rakentaminen, tilasuunnittelu, messukalusteet, messuosaston seinäelementtien kuvatulosteet ja tapahtumasomistus.

Myös huolto ja varastointi meiltä

Hoidamme yrityksellesi toteuttamien messurakenteiden ja -kalusteiden varastoinnin ja huollon tarvittaessa. Pidämme huolta siitä, että messuosastosi kestää aikaa ja että jokaisen messuosaston ja tilaratkaisun yksityiskohta on huolellisesti valittu. Valitsemme myös messuosastolla käytettävät vuokrakalusteet huolella. 

Toimituksemme ovat luotettavia ja kohtuuhintaisia. Ilman välikäsiä ja alihankkijoita säästämme aikaa ja rahaa. Tarjoamme asiakkaillemme täyden palvelun mainostalokokonaisuuden, tämä on yksi vahvuuksistamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää joko kokonaisvaltaisesta messupalvelustamme tai tarvitsemastasi yksittäisestä elementistä, kuten messuseinästä.

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.