Teippaukset Mainosteolta Tampereelta Pirkanmaalle ja koko Suomeen

Ota yhteyttä
Koriste.

Mainosteko Tampereelta toteuttaa teippaukset yrityksesi tiloihin, ikkunoihin, autoihin – mihin vain teippauksia tarvitaan. Toimimme Pirkanmaalla ja koko Suomessa. Palvelemme aina mainoksen suunnittelusta asennukseen asti.

Teippaukset luovat positiivista mielikuvaa yrityksestäsi

Toimitilateippaukset näkyvät kauas ja luovat positiivista mielikuvaa yrityksestäsi. Taidokkaasti toteutettu toimitilan teippaus saa yrityksen henkilökunnan, asiakkaat ja yhteistyökumppanit viihtymään tiloissasi.

Hyvin toteutetut teippaukset ovat yrityksesi brändi-ilmeen mukaisia ja siten vahvistavat brändiäsi. Värit on myös valittu edellä mainittu viihtyvyys huomioiden.

Vaihtoehtoja on yhtä monia kuin pintojakin

Toimitilateippauksiin kuuluvat esimerkiksi lattiateippaukset,
seinäteippaukset, tiskiteippaukset, pöytäteippaukset ja muiden pintojen
teippaukset. Vaihtoehtoja on yhtä monia kuin pintojakin.

Teippaukset on helppo toteuttaa, mutta siistin lopputuloksen varmistamiseksi on hyvä valita avuksi kokenut ammattilainen. Niin saadaan kerralla ja vaivattomasti hyvä lopputulos!

Jotta yrityksen yleisilme olisi vakuuttava ja siisti, teippaukset kannattaa tehdä yhdessä ammattilaisen kanssa.

Me teemme, mitä tarvitset!

Voimme tehdä teippaukset, tarrat ja muut tulosteet asiakkaan itse suunnitteleman, valmiin aineiston perusteella. Meillä asioidessasi sinun ei kuitenkaan tarvitse olla mainostulosteiden ammattilainen: tarvittaessa opastamme ja autamme myös teippausten suunnittelussa.

Palveluihimme kuuluvat suunnittelun lisäksi tietenkin tarrojen tulostus ja paikoilleen kiinnittäminen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ennen suunnittelua käymme mielellämme tutustumassa teipattaviin tiloihin ja miljööseen. Voit siis aloittaa toimitilojen ehostamisen edustuskuntoon pyytämällä meidät yrityskäynnille! Voit myös tulla käymään liikkeessämme Tampereella, jos liikut meillä päin. Olemme tavoitettavissa helposti myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Kokeneet ja mukavat asiakaspalvelijamme auttavat sinut teippausasioissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.