Opasteesi Tampereella ja muualla Suomessa – auta löytämään tie luoksesi!

Ota yhteyttä
Koriste.

Tamperelainen Mainosteko tekee kilvet ja opasteet. Olemme olemassa, jotta ihmiset löytävät perille. Suunnittelemme ja valmistamme kilvet ja opasteet yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella ja alan viimeisimpiä taitoja hyödyntäen. Opastevalmistus on alue, johon olemme viimeisimpänä panostaneet. Käytössämme ovat kattavat alumiininkäsittelylaitteet ja laaja profiili- ja levyvalikoima!

Opasteet ja kilvet varoittavat, ohjaavat– ja myyvät

Opasteita ja kilpiä tarvitaan varoittamaan ja ohjaamaan. Niiden avulla voit myös mainostaa ja myydä. Niiden tarkoituksena voi olla esimerkiksi auttaa asiakasta löytämään yrityksesi toimitilat ja opastaa toimitilojen sisällä oikeaan kohteeseen.

Opastekyltin koko voi vaihdella pienestä muotoon leikatusta nimikyltistä koko seinän peittävään kokonaisuuteen tai toimitilan ulko- tai sisätilat kattavaan opastejärjestelmään. Opastekyltti sopii hyvin esimerkiksi toimiston ja julkisivun seinälle, työmaalle tai tien varteen. Niillä on myös paikkansa muun muassa taloyhtiöiden ja muiden rakennusten piha-alueilla.

Meiltä opasteet ja kyltit suunnittelusta asennukseen

Saat meiltä opasteet ja mainoskilvet moneen eri tarkoitukseen, niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Toteutamme pitkällä käytännön tuomalla opilla mitä erilaisimmat kyltit ja opasteet suunnittelupöydältä paikalleen toivottuun sijaintiinsa.

Kilpien materiaalina voi olla esimerkiksi muovi, metalli tai puu. Metalleista käytetyimmät ovat alumiini, messinki ja teräs. Toteutamme myös kaiverrukset ja tarratekstit.

Valikoimissamme myös useita valmiita kilpiä

Valikoimissamme on valmiina useita erilaisia varoitus-, kielto-, opastus- ja muita kilpiä. Avullamme voit myös suunnitella ja toteuttaa omasi. Asiakaspalvelumme auttaa oikean ratkaisun valinnassa.


Opastemateriaaleina käytämme muun muassa valomainoslevyjä, muovisia kennolevyjä ja alumiini- ja pahvilevyjä. Lisäksi valikoimistamme löytyy erilaisia lippukankaita, banderollikankaita, ja paperisia tulostusmateriaaleja. Lue lisää myös kuvatulosteistamme ja banderolleistamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää opasteista myymälästämme Tampereella!

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.